Brunch

Samen met Jo Vandeurzen nodig ik u en uw familie van harte uit op onze Limburgbrunch op zondag 4 mei in Hangar58 (Bokrijk) van 9u30 tot 14u.

Inschrijven kan online. 

CD&V stelt haar 3D-plan voor

Afgelopen vrijdag stelde CD&V haar 3Dplan voor. Kenmerken die voorop staan en het hele plan schragen zijn duidelijkheid, duurzaamheid en doelgerichtheid.

Nieuwe Stationswijk

De gemeente Leopoldsburg en de NMBS-Holding lanceren een oproep naar ontwerpers en ontwikkelaars om de stationsomgeving van Leopoldsburg nieuw leven in te blazen. De partners zetten in op een nieuwe stationswijk van 250 woningen met ook ruimte voor diensten en commerciële activiteit.

Toekomstplan Leopoldsburg

Bijna dagelijks horen we berichten over financiële uitdagingen van de steden en de gemeenten. Dalende inkomsten en stijgende uitgaven gecombineerd met economisch moeilijke tijden maken het geen gemakkelijke klus om de budgetten op orde te houden. 

Het voorbije jaar hebben we ons huiswerk voor de komende 6 jaar gemaakt. Huiswerk waar we best trots op mogen zijn. 

 

Innestocongres

Het Innestocongres is achter de rug. Het was hét orgelpunt van Operatie Innesto en een enorm succes! Hier leest u meer over de inhoudelijke voorstellen en vindt u mijn speech terug.

Pagina's

 

Wouter Beke

Beste bezoeker,

Welkom op mijn vernieuwde website!

Je vindt hier informatie terug over mijzelf, over mijn werkzaamheden op de partij, in de Senaat en in Leopoldsburg, waar ik burgemeester ben.

Ook kan je er de vele wetsvoorstellen raadplegen die ik ingediend heb over thema’s die ik belangrijk vind.

Eén van mijn vele hobby’s is teksten schrijven. Onder publicaties kan je verwijzingen vinden naar een tiental boeken of bijdragen in boeken en meer dan 50 artikels in verschillende tijdschriften.

Wil je meer weten over mijn activiteiten als burgemeester in mijn gemeente, dan ben je hier aan het juiste adres en klik je gewoon op Leopoldsburg.

Heb je een vraag of opmerking over de website of één van mijn teksten, wetgevende initiatieven of meningen, dan kan je die via deze link kwijt.

Ik wens je alvast veel surfplezier!

 

Wouter Beke

Laatste berichten

Wij blijven achter ons Rijnlandmodel staan

Meer
donderdag 10 april
Wij leven in een speciaal land, zoveel is zeker. Sui generis, uniek, enig in zijn soort. Met een eigen wordingsgeschiedenis en een eigen toekomst. Zeker na de zesde staatshervorming, kunnen we meer...

Planbureau zal in de toekomst verkiezingsprogramma’s doorlichten

Meer
dinsdag 1 april
Na meer dan 15 jaar debatteren heeft de Kamercommissie Binnenlandse Zaken unaniem beslist dat het Federaal Planbureau in de toekomst de verantwoordelijkheid krijgt om de programma’s voor de...

'N-VA en PS blokkeren enkel onze toekomst' (De Standaard, 18/01/2014)

Meer
zaterdag 18 januari
Artikel verscheen op zaterdag 18/01/2014 in De Standaard door Bart Brinckman‘In de communautaire discussies hebben wij die vijf minuten politieke moed getoond. Bij de aanpak van de sociaaleconomische...

Wij willen geen tweede keus zijn (Gazet Van Antwerpen, 18/01/2014)

Meer
zaterdag 18 januari
De verkiezingen liggen nog meer dan vier maanden van ons. Toch gaan de partijen er al stevig tegen aan.Vooral N-VA en Open Vld. Bij CD&V is het rustiger. WouterBeke legt uit waarom....

Het is niet de CD&V die voortdurend grote veto's stelt, (HLN.be)

Meer
vrijdag 20 december
 Wouter Beke: "Voor ons is zowel het spaargeld als de gezondheid van de mensen belangrijker dan kleine politieke spelletjes."  Dat een eventuele wisselmeerderheid met N-VA rond de...

Er is nog geen voorpagina-inhoud aangemaakt.

Volg Wouter

Facebook   Twitter LinkedIn Logo Youtube

Twitter

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief, wij houden je graag op de hoogte.